WAEC GCE 1st Series 2020/2021 Timetable – Jan/Feb -        

logo






Whatsapp Any Admin

To Chat Mrs.Lovely Click Here Now
To Chat Mr.Musa Click Here Now
Note: Only Text or Whatsapp Us: 07058713598 or 09076170257


announcement
This Message is For All Waec Candidates:
Note: For Online Answer To Get The Password Per Subject Is: #400 MTN
Send Mtn Card #400, Phone Number, Subject To 07058713598 or 09076170257



« | »

WAEC GCE 1st Series 2020/2021 Timetable – Jan/Feb

Waec 2020 runs for gistpower.com

WAEC GCE 1st Series 2020/2021 Timetable – Jan/Feb-gistpower.com

THE WEST AFRICAN EXAMINATIONS COUNCIL WEST AFRICAN SENIOR SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION FOR PRIVATE CANDIDATES

2020 – FIRST SERIES PROVISIONAL TIME TABLE

DATE PAPER CODE SUBJECT/PAPER DURATION TIME  G.M.T

 

Date: Saturday, 11th January, 2020

Subject: Foods and Nutrition (Practical) Planning Session

Duration: 1hr

Time: 9:30 am – 10:30 am

 

Date: Saturday, 18th January, 2020

Subject: French 3 (Oral)

Foods and Nutrition (Practical)

Duration: 40mins 3hrs

Time: Time for the paper will be arranged by the Council

****gistpower.com****

Date: Monday, 20th January, 2020

Subject: Civic Education 2 (Essay)

Civic Education 1 (Objective)

Duration/Time: 2hrs 9:30 am – 11:30 am

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Subject: Agricultural Science 3 (Alternative to Practical Work)

Duration/Time: 1hr 30mins 3:00 pm – 4:30 pm

 

Date: Tuesday, 21st January, 2020

Subject: Agricultural Science 2 (Essay)

Agricultural Science 1 (Objective)

Duration/Time: 2hrs 10mins 9:30 am – 11:40 am

50mins 11:40 am – 12:30 pm

Subject: Visual Arts 2 (Essay)

Visual Arts 1 (Objective)

Duration/Time: 2hrs 2:00 pm – 4:00 pm

50mins 4:00 pm – 4:50 pm

**gistpower.com***

Date: Wednesday, 22nd January, 2020

Subject: Government 2 (Essay)

Government 1 (Objective)

Duration/Time: 2hrs 9:30 am – 11:30 am

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Subject: Chemistry 2 (Essay)

Chemistry 1 (Objective)

Duration/Time: 2hrs 2:00 pm – 4:00 pm

1hr 4:00 pm – 5:00 pm

 

Date: Thursday, 23rd January, 2020

Subject: Hausa 2 (Essay)

Hausa 1 (Objective)

Duration/Time: 2hrs 9:30 am – 11:30 am

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Subject: Igbo 2 (Essay)

Igbo 1 (Objective)

Duration/Time: 2hrs 9:30 am – 11:30 am

CHECK OUT:  2020/2021 Biology Syllabus from JAMB

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Subject: Yoruba 2 (Essay)

Yoruba 1 (Objective)

Duration/Time: 2hrs 9:30 am – 11:30 am

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Subject: Chemistry 3 (Alternative to Practical Work)

Duration/Time: 1hr 30mins 3:30 pm – 5:00 pm

 

Date: Friday, 24th January, 2020

Geography 2(Essay)

Geography 1(Objective)

2hrs 9:30 am – 11:30 am

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Biology 3 (Alternative to Practical Work) 2hrs 3:00 pm – 5:00 pm

Health Education 3 (Alternative to Practical Work) 1hr 45mins 3:00 pm – 4:45 pm

***gistpower.com***

Date: Saturday, 25th January, 2020

English Language 2 (Essay)

English Language 1 (Objective)

2hrs 11:00 am – 1:00 pm

1hr 1:00 pm – 2:00 pm

English Language 3 (Test of Orals)

45mins 3:00 pm – 3:45 pm

 

Date: Monday 27th January, 2020

Physics 2 (Essay)

Physics 1 (Objective)

1hr 30mins 9:30 am – 11:00 am

1hr 15mins 11:00 am – 12:15 pm

Geography 3 (Practical and Physical Geography) 1hr 50mins 3:00 pm – 4:50 pm

 

Date: Tuesday, 28th January, 2020

Economics 2 (Essay)

Economics 1 (Objective)

2hrs 9:30 am – 11:30 am

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Physics 3 (Alternative to Practical Work)

2hrs 45mins 2:00 pm – 4:45 pm

 

Date: Wednesday, 29th January, 2020

Christian Religious Studies 2 (Essay)

Christian Religious Studies 1 (Objective)

2hrs 9:30 am – 11:30 am

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Islamic Studies 2 (Essay)

Islamic Studies 1 (Objective)

2hrs 9:30 am – 11:30 am

1hr 11:30 am – 12:30 pm

Literature-In-English 2(Prose)

Literature-In-English 1 (Objective)

1hr 15mins 2:00 pm – 3:15 pm

1hr 3:15 pm – 4:15 pm

CHECK OUT:  2020 Jamb cbt runs, waec runs, gce runs

Date: Thursday, 30th January, 2020

Biology 2 (Essay)

Biology 1 (Objective)

1hr 40mins 9:30 am – 11:10 am

50mins 11:10 am – 12:00 noon

Health Education 2 (Essay)

Health Education 1 (Objective)

1hr 30mins 9:30 am – 11:00 am

1hr 11:00 am – 12:00 noon

Financial Accounting 2 (Theory and Practice)

Financial Accounting 1 (Objective)

2hrs 30mins 2:00 pm – 4:30 pm

1hr 4:30 pm – 5:30 pm

Technical Drawing 3 (Sketches, Building and Mechanical Drawing)

2hrs 45mins 2:00 pm – 4:45 pm

 

Date: Friday, 31st January, 2020

Commerce 2 (Essay)

Commerce 1 (Objective)

2hrs 9:30 am – 11:30 am

50mins 11:30 am – 12:20 pm

Technical Drawing 2 (Essay)

Technical Drawing 1 (Objective)

1hr 45mins 9:30 am – 11:15 am

1hr 11:15 am – 12:15 pm

Literature-in-English 3 (Drama & Poetry)

2hrs 30mins 3:00 pm – 5:30 pm

 

Date: Saturday, 1st February, 2020

General Mathematics 2 (Essay)

General Mathematics 1 (Objective)

2hrs 30mins 9:30 am – 11:00 am

1hr 30mins 2:00 pm – 3:30 pm

 

Date: Monday, 3rd February, 2020
Further Mathematics 2 (Essay) 2hrs 30mins 9:30 am – 12:00 noon

Visual Arts 3A (Drawing) 3hrs 9:30 am – 12:30 pm

Further Mathematics 1 (Objective) 1hr 30mins 3:00 pm – 4:30 pm

French 2 (Essay)
French 1(Objective)
1hr 15mins 3:00 pm – 4:15 pm
1hr 4:15 pm – 5:15 pm

 

Date: Tuesday, 4th February, 2020
Visual Arts 3B (Creative Design) 3hrs 9:30 am – 12:30 pm

Foods and Nutrition 2 (Essay)
Foods and Nutrition 1 (Objective)
1hr 15mins 3:00 pm – 4:15 pm
1hr 4:15 pm – 5:15 pm

Tags:

Categories: Jamb answer expo exam, Jamb cbt runs, Waec gce runs free exam expo


SELECT EXAM YOU WILL WRITE AND CLICK ON IT
*INVITE YOUR FRIENDS TO OUR WEBSITE*

One Response

  1. Kogi status

    by Anonymous on Jan 23, 2020 at 2:50 pm

Leave a Reply

« | »




Recent Posts


Pages



You cannot copy content of this page