logo





This Message is For All Waec Candidates:
Whatsapp Subjects Groups Have Been Created Now For Waec Answers!!!
How To Pay and Join The VIP Subject Group You Are Writing The Exam,
Send Mtn Card #500, Your Whatsapp Number, Subject To 07058713598 or 09076170257
The #500 Payment is for Per Subject To Join Any Subject Group Answer
Note: For Online Answer To Get The Password Per Subject Is: #400 MTN
Send Mtn Card #400, Phone Number, Subject To 07058713598 or 09076170257

jamb runs

Announcement: Our Jamb Subcription Payment Ends This Week Friday,
So We Can Start Processing Our Jamb Candidates Detais that Paid, No Time To Delay Now
Note: If You Have Not Subscribe and You Want To Do So Click Here Now
We Ends Subscription Soon!!


« | »

2020/2021 Sweet Sixteen Syllabus from JAMB

Possible Questions and Answers On JAMB Sweet Sixteen Novel

  1. Who is the protagonist in the book sweet sixteen?
    ANS. Aliya
  2. What was the introductory statement on Aliya’s 16th birthday letter?
    ANS.”How time flies”
  3. In the department of rascality and smartness who was the gold medalist?
    ANS. Akin.
  4. To Aliya what is the meaning of being dumb?
    ANS. Not being intelligent.
  5. What is the title of chapter one of sweet sixteen?
    ANS. The letter.
  6. What is Aliya’s mother profession?
    ANS. Nursing.
  7. What is the name of Aliya’s father?
    ANS. Mr. Bello

CLICK HERE TO SEE HOW TO SCORE 270+ NOW

Jamb cbt runs
  1. To Aliya being called a child is the same thing as?
    ANS. Stupid.
  2. At the birth of Aliya what was he fathers profession?
    ANS. Journalism.
  3. The only thing Aliya’s father thought was worth celebrating was?
    ANS. Achievements not birthday.
  4. The name of the writer of sweet sixteen is ?
    ANS. Bolaji Abdullahi.
  5. What name disgusted Aliya most?
    ANS. You could call her chubby, plump but not fat.
  6. At What age did Aliya start wearing bra?
    ANS. At the age of ten.
  7. At what age did Aliya get into secondary school?
    ANS. 12
  8. What was Aliyas perception about her roommate Grace?
    ANS. She was a nice and generous person.
  9. What was the proof that Aliya was serious in her chemistry for the term?
    ANS. It reflected in her continuous Assessment and she made an A at the end of the term.
  10. What kind of girls did Mr. Bello say boys like?
    ANS. Dumb girls.
  11. According to sweet sixteen what is the main aim of chess game?
    ANS.To capture opponents king.
  12. Why did Aliya not return Tokunbos teddy bear which he gave her on Valentine’s day?
    ANS. She thought she won’t do that without hurting him.
  13. Aliya’s religion was?
    ANS. Islamic religion.
  14. What is the title of Aliyas 16th birthday letter?
    ANS. ”Letter to my daughter”
  15. What was Aliya’s sixteenth birthday present?
    ANS. A portable digital Camera.
  16. What was so special about Aliya’s 16th birthday letter?
    ANS. It had 16 pages and each page for each year of her life.
  17. What was Aliya doing when grace returned from the bathroom on Aliya 16th birthday?
    ANS. Dressing her bed.
  18. What are the definitions Mr. Bello give as the meaning of dumb girls?
    ANS. A girl who needs to live up to peoples’s expectation
  19. What statement does Aliya father make to end discussions during visiting days?
    ANS. ”By the way do you still have your inhalers”
  20. What sickness was Aliya suffering from?
    ANS. Asthma.
  21. What advice did Aliya’s father give to her when she asked if she could return the teddy to bobo.
    ANS. “Well is a decision you have to make for yourself”.
  22. Mention two incidence that stopped Aliya from returning Bobo’s teddy to him?.
    ANS.The duty master approaching them in their mode of discussion and secondly tokunbo travelling to Ireland.
  23. What is Bobo’s real name ?
    ANS. Tokunbo.
  24. She felt she could be charged for the number of words she spoke who is this?
    ANS. Grace.
  25. What surprised Aliya about her 16th birthday letter?
    ANS. She thought her dad copied Maya Angelou work with the title “letter to my daughter”, but was surprised to see her dad copied only the title and wrote the letter in his words.
  26. Apart from Public relations job another occupation considered by Aliya’s mother for her father is?
    ANS. Stand up Comedy.
  27. Who is the king of boys according to the novel?
    ANS. Akin.
  28. What did Aliya’s friends tell her about having male siblings?
    ANS.They are annoying.
  29. What was the name of Aliya’s mathematics teacher?
    ANS. Miss. Salako.
  30. “Must you always be a jerk, she asked menacingly” who was this statement referring to and why?
    ANS. To Akin because he pronounced mensuration as menstruation which made the whole class burst into laughter.
  31. What was people’s perception about Grace?
    ANS. People thought she was a snob because she did not like talking.
  32. Aliya’s birthday gift while in school was mostly given to her by?
    ANS. The principal.
  33. What was written on the teddy bears heart shaped embossement given to Aliya by Tokunbo?
    ANS. I love you.
  34. To perform well in the terminal examination what was Aliya’s plan?
    ANS.To improve her question answering speed by taking off five minutes allowed to each question.
  35. What was the title of Aliya’s 12th birthday letter.
    ANS .Happy birthday my first lady, remember only God is greater than you.
  36. At primary school,Aliya’s father was working with a?
    ANS.Public Relations Agency.

Tags:

Categories: 2020 jamb cbt runs | Real jamb cbt expo, ceebook jamb answer expo exam waec free supply neco runs, ceebook jamb answer expo exam waec supply neco runs


SELECT EXAM YOU WILL WRITE AND CLICK ON IT
*HOW TO SCORE 270-300 IN YOUR JAMB CBT*

0 Responses

Leave a Reply

« | »




Recent Posts


Pages



You cannot copy content of this page